Nu har du möjligheten att prova hur det känns att dyka med riktig dykutrustning. Vi tar med dig på en säker och lugn aktivitet under ytan. Allt du behöver hålla med själv är badkläder - vi har resten.

Hälsodeklaration

Vi börjar med att gå igenom den obligatoriska hälsodeklaration som du fyllt i innan aktiviteten börjar. Svarar du JA på någon av frågorna kan det krävas läkarintyg för att du ska få dyka. Kontakta oss innan ditt äventyr om du är osäker.

Efter detta går vi igenom den utrustning vi ska använda under dyket.

-Mask, fenor och dykapparat. Du får även lära dig några grundläggande tecken och simtekniker.

Väl i poolens klara och skönt tempererade vatten tar vi på utrustningen och bekantar oss ytterligare med den. Vi börjar med några enkla andningsövningar för att sedan komma ner under vattenytan och hitta in i lugnet under ytan. Sväva fritt och kunna andas under ytan är en fantastisk upplevelse. När vi ser att du greppat de första bitarna är det dags att börja simma omkring i poolen och prova det du just lärt dig.

Vill du så lär vi dig ytterligare några övningar från grundkursen.

Skulle du känna obehag under någon del av dykaktiviteten är inte poolens djup större än att du alltid kan ställa dig upp. Instruktören är dessutom inom armlängds avstånd.

Här kan du se en film om hur det går till.

/

Välkommen att kontakta oss för pris och bokning.

Dyk & Äventyr: 070- 588 73 94 eller info@dykoaventyr.se

Loading...